دکتر عبدالحسینی

جراحی چاقی

جراحی چاقی اسلیو و بای پس

جراحی چاقی یا جراحی باریاتریک برای درمان اضافه وزن بالا و جراحی متابولیک یا جراحی دیابت برای درمان دیابت نوع ۲ انجام میشود . جراحی چاقی به روش لاپاروسکوپی یعنی جراحی چاقی به روش کم تهاجمی می باشد . در جراحی چاقی به روش لاپاروسکوپی با ایجاد پنج شکاف یک سانتی متری روی شکم فرد اقدام به جراحی میشود . در تصویر زیر شما نمایی از جراحی چاقی به روش لاپاروسکوپی را میبنید :

جراحی چاقی
جراحی چاقی

پس از ایجاد شکاف های لازم برای انجام جراحی چاقی یا جراحی دیابت ، جراحی انجام میشود . به این روش از جراحی برای کاهش وزن یا درمان دیابت ، جراحی چاقی یا جراحی دیابت به روش لاپاروسکوپی میگویند . اما چه کسانی کاندید جراحی چاقی و جراحی دیابت هستند ؟

جراحی چاقی
جراحی چاقی

شاخص توده بدن فرد نشانگر وضعیت جسمانی او از لحاظ اضافه وزن یا چاقی میباشد . اما شاخص توده بدنی چیست ؟ شاخص توده بدنی یا BMI نسبت قد و وزن یک فرد میباشد که شما میتوانید با کلیک روی صفحه اول وبسایت و در سمت راست قد و وزن خود را در جای مخصوص وارد کرده و شاخص توده بدنی خود را مشاهده کنید.

اگر شاخص توده بدنی شما بالای عدد ۳۰ باشد ، شما کاندید عمل جراحی چاقی میباشید . البته اگر دیابت نوع ۲ داشته باشید و شاخص توده بذنی شما پایین بود ، شما کاندید عمل جراحی متابولیک یا جراحی دیابت میباشید .

جراحی چاقی به روش لاپاروسکوپی ، انواع مختلفی دارد : جراحی اسلیو معده یا اسلیو ، جراحی بای پس معده یا بای پس کلاسیک یا بای پس ، جراحی مینی بای پس معده یا مینی بای پس ، جراحی ادونس امگا لوپ که روش اختصاصی دکتر عبدالحسینی میباشد . 

شما عزیزان میتوانید روی کلمات روبرو کلیک کرده و درباره هر جراحی چاقی اطلاعات کامل و فیلم های آن را مشاهده بفرمایید :

اسلیو معده            بای پس معده

همچنین میتوانید برای مشاهده فیلم های بیشتر روی این لینک کلیک کرده و فیلم های جراحی چاقی یا جراحی متابولیک یا جراحی دیابت را مشاهده نمایید :

فیلم های جراحی چاقی

 

برای مشاوره رایگان و طرح سوالات خود درباره اطلاعات تکمیلی نیز میتوانید روی لینک زیر کلیک کرده و مستقیم با مشاور جناب دکتر عبدالحسینی صحبت کنید :

مشاوره رایگان جراحی چاقی

جراحی چاقی اسلیو معده بای پس
جراحی چاقی اسلیو معده بای پس

لازم به ذکر است تشخیص نوع جراحی چاقی یا جراحی دیابت بعد از انجام اقداماتی نظیر آزمایش و آندوسکوپی و سونوگرافی ، توسط دکتر عبدالحسینی مشخص میشود و بهترین نوع جراحی چاقی یا جراحی دیابت که بهترین نتیجه حاصل شود ، توسط ایشان انجام میشود .

BMI مساوی یا بیشتر از ۴۰ را چاقی درجه سه یا چاقی مفرط اطلاق می‏کنند. مبتلایان به چاقی مفرط از عوارض و بیماری های مختلفی رنج می برند و ریسک بسیار بالاتری برای ابتلا به بیماری های مانند دیابت، چربی خون بالا، فشار خون بالا، سکته مغزی، سکته قلبی و … دارند. درمان این بیماران به سختی از طریق رژیم غذایی و ورزش با یا بدون درمان دارویی میسر می شود و مسلماً نتایج درمان در طولانی مدت مأیوس کننده‏ تر است بطوری که میزان عود برای درمان‏های غیر جراحی چاقی تا ۹۰٪ گزارش شده است. بنابراین اگر فرد مبتلا به چاقی مفرط باشد از آن رو که ممکن است به هر یک از بیماری هایی که در بالا ذکر شد مبتلا شده باشد و اگر نه ممکن است در آینده نزدیک مبتلا شود، نیاز است تا با درمان جراحی چاقی به وزن مطلوب برسد. 

 

 

 

 

اسکرول به بالا